Jälleen yksi onnistuneesti pidetty Meriseminaari takana. Tapahtumaan saapui 140 käsityön opettajaa ja tilaisuudessa oli erittäin hyvä henki.

Sain kannustavaa palautetta työturvallisuuskulttuurista ja työturvallisuus-sivuista pitämästäni luennosta. Luentoa kuunnelleet opettajat pitivät erityisesti siitä, että luennossa käsiteltiin työturvallisuutta pedagogiikan ja opettajan näkökulmasta. Myös työturvallisuus-sivustojen sisällöstä tuli hyvää palautetta.

Tästä kansiosta löydät pitämäni luennon diat ja samalla muidenkin Meriseminaarin luentojen materiaalit
>> Linkki kansioon Meriseminaari 2015 luentomateriaalit

Olen omassa työssäni vuosien kuluessa aina entistä enemmän panostanut työpaikkani tilojen organisointiin. Tilojen organisoinnilla tarkoitan tilojen siisteyttä, työkalujen ja koneiden kuntoa, opasteita jne. Tilojen hyvällä organisoimisella opettaja voi osoittaa, että hän pyrkii edistämään hyvää työskentely-ympäristöä ja antaa oppilaille toimintamallin omalla esimerkillään.

Tao ry:n työturvallisuusaineiston kehittämiseksi pyydän, että antaisitte käyttöömme tuottamaanne materiaalia ja ideoita, jolla suomalaisten koulujen työturvallisuus-kulttuuria voitaisiin kehittää.

>> linkki työturvallisuus-sivujemme tilojen organisointiin liittyvään aineistoon, Aineistoa kehitetään ja myös samasta aiheesta saa lähettää materiaalia.

Aineistonne voitte lähettää esimerkiksi minulle:
janne.marjamaa@(poistatämä)gmail.com

Myös palautetta ja kehittämisehdotuksia uusituista työturvallisuus-sivuistamme otan mielelläni vastaan.

Kiitos vielä kaikille osallistuneille onnistuneesta Meriseminaarista 2015!